South African Fuji apples are an imported variety. These apples are small, compact, and beautifully colored with red and yellow stripes. The flesh is crisp and slightly spongy, with a mild sweetness, low acidity, thin skin, and juicy texture, making them very delicious.

Key Features:
- South African Fuji apples are a variety crossbred from Red Delicious and Virginia Ralls Genet apples in Japan.
- Imported South African Fuji apples have a red skin over a yellow base, with the yellow color mostly concentrated around the stem. The apples are firm, crisp, and juicy with a rich sweetness and distinctive aroma.
- Fuji apples are high in pectin, a soluble fiber that helps lower cholesterol and has antioxidant properties that prevent heart disease. Additionally, these imported fruits are rich in magnesium and potassium. The apple’s skin is particularly high in fiber, and more than half of the apple’s Vitamin C content is found in the skin.
Giá trị dinh dưỡng:
- Táo Fuji là loại thực phẩm giàu chất xơ, kẽm và vitamin C, B1, B2, tốt cho người muốn cải thiện hệ tiêu hoá, giảm nguy cơ béo phì, tiểu đường, nâng cao sức đề kháng.
- Lượng magie và kali trong táo giúp điều chỉnh áp suất máu, giữ nhịp đập tim ở mức ổn định, bảo vệ thành mạch máu.
- Táo Fuji có vị ngọt đậm đà, lượng đường tự nhiên trong táo không ảnh hưởng đến bệnh nhân tiểu đường.
- Mùi thơm đặc trưng của táo có tác dụng giải tỏa sự căng thẳng, giúp tinh thần thoải mái, vui vẻ.
- Ngoài ăn tươi, táo có thể chế biến thành các món ăn, thực phẩm khác như bánh táo, mứt táo hoặc làm nước ép táo uống buổi sáng rất tốt cho sức khỏe.
Hướng dẫn bảo quản: bảo quản trong ngăn mát tủ lạnh.
Cách dùng: Ngoài cách ướp lạnh ăn tươi, táo còn có thể dùng để ép nước, trộn salad, làm bánh, ăn cùng sữa chua,…
Reviews
There are no reviews yet.